Felkészülés egy vizsgára

Felkészülés egy vizsgáraTanulási módszerek

Hogyan tudd le minél gyorsabban a tanulást, hogy aztán jó érzéssel mehess pihenni? 2/1.

Ismered azt az érzést, amikor a jól végzett munka örömével pihensz? Ez egy nyugodt, szuper érzés, amikor az ember nagyon büszke magára. Ezzel szemben ott van az, amikor pihenünk, de tudjuk, hogy néhány nap múlva vizsga és időnként feldobban a szívünk némi lelkiismeret-furdalással karöltve, de aztán csináljuk tovább, amit eddig. Majd egyszer csak jön a pánik. Nézzük, mit tehetsz azért, hogy ezt elkerüld és minél hamarabb túl legyél rajta.

Read More
Felkészülés egy vizsgáraTanulási módszerek

Hogyan használd ki a leghatékonyabban a rendelkezésre álló időt, ha már nincs elég idő maximálisan felkészülni a vizsgára? 2/2.

[et_pb_section fb_built=”1″ transparent_background_fb=”default” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.62″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.62″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.62″]Az előző részben megnéztük, hogyan tudunk nyugodtak maradni egy olyan helyzetben,

Read More
Felkészülés egy vizsgáraTanulási módszerek

Hogyan használd ki a leghatékonyabban a rendelkezésre álló időt, ha már nincs elég idő maximálisan felkészülni a vizsgára? 2/1.

[et_pb_section fb_built=”1″ transparent_background_fb=”default” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.62″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.62″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.62″] Mindannyian voltunk már olyan helyzetben, hogy nem volt annyi időnk

Read More