Tanfolyamajánló

Sok időt töltesz otthon? Tanulj Online!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_row _builder_version=”4.0.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″]

A koronavírus terjedésének lelassítása érdekében, amikor csak tehetjük, otthon maradunk. A járvány miatt sokkal több szabadidővel rendelkeznek az emberek, amit az otthonuk kényelmében tölthetnek el. Emiatt 2020-ban nagyon fellendül az online oktatás, egyre több iskola indít online képzést. Internet és számítógép segítségével lakhelytől függetlenül bárki elvégezheti a számára kedvező tanfolyamot.

A jelenlegi válsághelyzet új dolgokat is tartogathat számodra: #MaradjOtthon és használd ki az online oktatás adta lehetőségeket! Már több népszerű online tanfolyamot is megtalálsz a kínálatban, ezek közül néhányat a cikkben be is mutatunk.
 
Természetesen, ha javul a helyzet és újra elindulnak a tantermi oktatások, akkor sem kötelező azokat választani, hiszen számtalan előnnyel jár, ha valaki online szeretne tanulni.
 

Nézzünk néhány tanfolyamot, amik közül válogathatsz:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.0.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″]

#1 Gyermek- és ifjúsági felügyelő

Az online képzés során minden olyan ismeretet elsajátíthatsz, amely alkalmassá tesz a gyermekeket nevelő intézményekben, intézetekben való munkára. A tanfolyam elvégzése után folyamatosan gyermekek nevelésével, oktatásával foglalkozhatsz. Részt vehetsz a gyermekek önálló életvitelre való felkészítésében.

Szerencsére ez a tanfolyam olcsó és még részletekben is fizetheted az árát.

Ha elvesztetted a munkahelyedet és szeretnél Gyermek- és ifjúsági felügyelőként dolgozni, akkor kattints ide és jelentkezz mihamarabb, mert most az iskola segít az álláskeresésben.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.0.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″]

#2 Szenvedélybeteg gondozó

Empatikus és megbízható embernek tartod magad, aki felelősségteljesen végzi a munkáját? Ha a szenvedélybetegek gondozásával foglalkozol, folyamatosan figyelned kell pártfogoltad állapotára és segítened kell Neki az előrejutásban, a fejlődésben.

Ennek a szociális képzésnek az ára részletekben is kifizethető, így nem kell azon aggódnod, hogy egyszerre nagy összeget kellene kiadni a jelentkezéskor.

Ha szeretnél Szenvedélybeteg gondozóként dolgozni, akkor nem érdemes tovább várni, mert a képzés elvégzése után az iskola a segítségedre lesz az álláskeresésben. Kattints ide és jelentkezz MOST!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.0.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″]

#3 Szociális gondozó és ápoló

A szociális gondozó és ápoló szociális szakember irányításával képes a szociális gondozási feladatok ellátására, a kliensekkel való személyes kapcsolat kialakítására. Ha idősek otthonában szeretnél elhelyezkedni vagy a házi segítségnyújtás érdekel, akkor ajánljuk Neked ezt a szociális online képzést.

Természetesen ez a képzés is fizethető részletekben, így a mostani nehezebb időkben is könnyen ki tudod majd gazdálkodni.

Gondozóként biztosan találsz magad állást, de ha nem, akkor sem kell aggódnod, mert az iskola a segítségedre lesz ebben. Nincs más hátra, csak kattints ide és az űrlapon keresztül érdeklődj!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.0.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_image src=”https://vizsgadrukk.hu/wp-content/uploads/2020/05/online-szocialis-kepzesek.jpg” url=”https://tanfolyamokj.hu/online-tanfolyamok/#online-egeszsegugyi-tanfolyamok” url_new_window=”on” _builder_version=”4.0.9″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.0.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″]

#4 Fotós tanfolyamok esküvői fotósoknak

Ha esküvői fotósként dolgozol és a legjobbak közé szeretnél tartozni, akkor akkor folyamatosan képezned kell magad és a legjobb szolgáltatást kell nyújtanod, ami Tőled kitelik. Szerencsére az online képzések között nem egy olyan van, amire szükséged lehet.

Szeretnél egy jól működő esküvőfotós vállalkozást? Akkor az Üzleti mesterkurzus való Neked. Kattints ide és jelentkezz!

Fel szeretnéd gyorsítani az esküvőfotós vállalkozásodat és azt szeretnéd, hogy az ajánlatodat a lehető legtöbben elfogadják? Akkor az Üzleti gyorsítósáv kurzusunk lesz számodra az érdekes. Kattints ide MOST és jelentkezz!

Érdekel egy teljesen bejáratott esküvői workflow? Szeretnél rövidebb időt tölteni az utómunkálatokkal? Akkor ne hagyd ki a Lightroom workflowt, mert nagyon hasznos lesz számodra. Jelentkezz MOST a képzésre!

Nagyon olcsó képzésekről van szó, amiket néhány óra alatt el is végezhetsz és a tanultakat már alkalmazhatod is.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.0.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_image src=”https://vizsgadrukk.hu/wp-content/uploads/2020/05/online-fotos-kepzesek.jpg” url=”https://tanfolyamokj.hu/online-tanfolyamok/#online-fotos-tanfolyamok” url_new_window=”on” _builder_version=”4.0.9″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″]

#5 Munkavédelmi technikus

Munkavédelmi technikusra folyamatosan szüksége van a vállalatoknak és a kisebb és nagyobb cégeknek, hiszen nagyon fontos és egyben kötelező, hogy betartsák az előírt munkavédelmi szabályokat.

Amiatt nem kell aggódnod, hogy egyszerre nagy összeget kellene kifizetned beiratkozáskor, mert a tanfolyam díját részletekben is rendezheted.

Ha olyan szakmát szeretnél, ami nem csak nagyon keresett, de egyben hasznos is, akkor jelentkezz mihamarabb erre a munkavédelmi képzésre, amíg van rá lehetőség.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″]

#6 Ingatlanközvetítő

Szereted a pörgős napokat és foglalkoztat az értékesítés? Jó a problémamegoldó készséged? Szeretsz új embereket megismerni és a karizmatikus jellemed miatt könnyen össze is barátkozol idegenekkel? Lényegében erről szól az ingatlanos szakma. Nem kell az irodában robotolnod, minden napod különbözik az előzőtől és ha jó vagy a szakmádban, magas jutalék üti a markodat minden hónapban.

A képzés nagyon olcsó, sok eséllyel már az első jutalékod összege magasabb lesz, mint a tanfolyam díja. Erre a képzésre tényleg lehet azt mondani, hogy hamar megtérül az ára.

Ezt a tanfolyamot még 2020-ban lehet indítani, így jelentkezz most és végezd el mihamarabb!

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″]

#7 Kulturális rendezvényszervező

A járvány időszakában a rendezvényszervezők munkája a nullához közelít és szakmán belül nagyon sokat aggódnak is emiatt, pedig ezt az időszakot lehetőségnek kell felfogni, nem akadálynak. Gondoljunk csak bele, hogy a következő hónapokra kb. minden nagyobb eseményt lemondtak az országban (sőt az egész világon) és az emberek már most azt várják, hogy amint lehet, kimozduljanak és elmenjenek szórakozni. Amint újra beindul az élet, minden rendezvényszervezőre szükség lesz, hogy behozzák a lemaradást.

Ezzel a szakmával néhány hónap múlva nagy sikert lehet aratni, hiszen minden cég és minden város meg akar rendezni minden olyan eseményt, amit el kellett halasztaniuk a vírus miatt.

Az online rendezvényszervező képzésre minél hamarabb jelentkezz, majd miután elvégezted, készülj fel arra, hogy hamarosan szükség lesz a munkádra és használj ki minden lehetőséget, amit felkínálnak.

Válogass a fent említett online tanfolyamok közül vagy kattints ide és nézd meg az összes lehetőséget!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.0.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_image src=”https://vizsgadrukk.hu/wp-content/uploads/2020/05/online-rendezvenyszervezo-kepzesek.jpg” url=”https://tanfolyamokj.hu/kulturalis-rendezvenyszervezo-online-okj-kepzes/” url_new_window=”on” _builder_version=”4.0.9″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]